+(373) 069 355 394

Servicii

SERVICII COMPLETE PENTRU CASA SI AFACEREA TA

Architectura

PROIECTARE
RESTAURARE
STRUCTURA

PRO

Design Interior

Creare concept
Layout 2D
Plan | Desfasurate | Fatade
Schite de concept
Modelare 3D + randari
Propunere finisaje + mobilier
Coordonare si Executie

Mobilier si Finisaje

Mobilier la comanda personalizat
Mobilier Importat
Tehnica de inalta calitate
Finisaje Placi ceramice | Placi Decorative | Gresii| Faianta
Corpuri de iluminat


Alegerea unei game cromatice si pozitionarea mobilierului sunt doar o etapa dintr-un proiect complex de amenajare. De aceea doar realizarea unui proiect de design poate sa va ajute sa vizualizati spatiul si sa materializati conceptul cu o echipa de constructori profesionisti.

De ce sa alegi serviciile unui designer?

In primul rand, acesta te va scapa de timpul pentru documentare, cautare si numeroase vizite prin magazine. Va implementa proiectul 3D cu ajutorul caruia vei vizualiza amenajarea intr-un mod realist. Te va consulta pentru toate materialele si finisajele in functie de bugetul alocat. Iti va preda toate fisile tehnice pentru ca proiectul sa fie implementat cu usurinta de executanti. Mobilierul si accesoriile vor fi alese in functie de conceptul si stilul ales, iar functionalitatea si esteticul vor fi punctele forte pentru viitorul proiect.

Cum lucram?

Suntem o echipa pasionata si implicata in proiectele la care lucram. Pentru noi este foarte important ca fiecare client sa fie tratat in exclusivitate, astfel serviciile pe care le oferim sa fie personalizate in functie de fiecare proiect in parte.
Este foarte important ca noul client sa fie deschis si sa coopereze cu noi, astfel informatiile primite sa fie cele care ne vor ajuta la implementarea proiectului.
Serviciile noastre incep de la discutia cu clientul despre proiect; vizitarea spatiului (realizarea releveului, poze si identificarea detaliilor care ne vor ajuta la proiect). Vom realiza planul de amenajare, care ne va ajuta ulterior la constructia spatiului in 3D si a simularilor realiste (randari).
Dupa crearea conceptului si realizarea proiectului 3D final, vom executa toate planurile si fisele tehnice pentru constructie si mobilier.
Daca se doreste vom pune la dispozitie contactele furnizorilor cu care avem o colaborare de incredere si vom supravegea proiectul atunci cand va fi la etapa de executie.

septembrie 2019
L Ma Mi J V S D
     
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30